Caričin medenjak – najslađa priča s okusom Bilogore

Ovog lipnja, Terezijana slavi svoje 29. izdanje – i to s neodoljivim dodatkom: natjecanjem za najbolji medenjak i kolač s medom u sklopu programa Okusi Bilogore!
Ako imate stari obiteljski recept ili jednostavno volite peći – ovo je vaš trenutak da zasjate i osvojite titulu koja miriše na med i uspomene.

Subota, 21. lipnja 2025.

Središnji gradski park, Trg Eugena Kvaternika – pokraj pozornice Korzo
🕙 10:00 – Okusi Bilogore
🕛 12:00 – Izbor najboljeg medenjaka i kolača s medom
Ocjenjuje se miris, okus i domaća čarolija svakog zalogaja.

Zašto med?

Med je srce tradicije i prirodna slatkoća Bilogore. Naši su stari od njega stvarali prve medenjake – a sada je red na vama da pokažete što sve može nastati iz te zlatne kapljice.

Kako sudjelovati?

  1. Preuzmite prijavnicu (dolje na stranici ili na licu mjesta)
  2. Ispecite svoj najbolji kolač s medom – može i medenjak
  3. Donesite ga u subotu do 12:00 u gradski park (pokraj pozornice Korzo)
  4. Sve ostalo prepustite nama – mirise, okuse i osmijehe

Što možete osvojiti?

  • Titulu najboljeg Caričinog medenjaka Terezijane 2025.
  • Priznanje publike i žirija

Dođite, kušajte, sudjelujte – ili samo uživajte!
Terezijana + ljeto + domaći kolači = recept za sretan dan.

Vidimo se u subotu 21.6. od 10:00 – donesite nam nešto što ne bi ni carica odbila! Prijavnicu preuzmite u nastavku ili ispunite na licu mjesta.